...

סלט חסות עם ויניגרט אפרסק

  • מעדן פרי אפרסק של "דודה ברטה"
  • לקרוטונים:

  • 4 פרוסות לחם שאור/ חלה
  • 1-2 כפות שמן זית
  • קורט מלח
  • לסלט:

  • ראש חסה לליק מפורק לעלים
  • ראש לבבות חסה
  • 5-6 גבעולי פטרוזיליה, עלים בלבד
  • 6-8 עלי נענע טריים
  • חופן שעועית ירוקה רחבה חלוטה
  • ¼ בצל סגול פרוס
  • 40 גרם גרעיני דלעת
  • לויניגרט:

  • 2 כפות מעדן אפרסק של "דודה ברטה"
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 2 כפות חומץ (תפוחים / חומץ בין יין / חומץ בלסמי / מיץ לימון)
  • 1 כפית חרדל חלק או גרגירים
  • ½ שן שום כתושה
  • ½ כפית מלח
  • ¼ כפית פלפל שחור גרוס
  1. נכין את הקרוטונים: נחמם תנור ל-160 מעלות ונרפד תבנית שטוחה בנייר אפייה. נחתוך את פרוסות הלחם לקוביות בגודל 1 ס״מ ונעביר לקערה. נתבל בכף שמן זית וקורט מלח, נפזר בתבנית ונעביר לתנור החם. נאפה 12-10 דקות, באמצע האפייה נערבב כדי שהאפייה תהיה אחידה.
  2. נכין את הויניגרט: נניח את כל המרכיבים בצנצנת, נסגור וננער היטב. נפתח, נטעם ונתקן את התיבול, אם צריך.
  3. נרכיב את הסלט: נשטוף עשבי תיבול וחסות במים קרים ונייבש על נייר מגבת או במייבש חסה. נניח את כל מרכיבי הסלט בקערה, ניצוק רוטב ונערבב. נפזר מעל את הקרוטונים ונגיש.
מעדן פרי אפרסק ללא תוספת סוכר
מעדן פרי אפרסק ללא תוספת סוכר
כשר- אירופה

עוד מהקטגוריה הזו

שעות הפתיחה
של חנות הבית
זכרון יעקב

א’-ה’ 8:00-18:00

ו’ וערבי חג 8:00-14:00

לקוחות יקרים

יום רביעי – 25.12.24
החנות סגורה עקב חג המולד

עמכם הסליחה - צוות ברטה