נחמם מחבת או ווק לחום גבוה מאוד ונתחיל להקפיץ כל ירק בנפרד (מקפיצים ומוציאים) וניתן למחבת להתחמם שוב דקה שתיים לפני כל הקפצה, לפי הסדר הבא: בצל 3 דקות, פלפל 3 דקות, גזר 3 דקות כרוב 3 דקות, קישוא 3 דקות, טופו 2-3 דקות ונוציא.
נערבב בקלחת קטנה רוטב שזיף רימון פיקנטי ורוטב צ'ילי שום של "דודה ברטה" עם כוס מים ונביא לרתיחה.
נחמם היטב את המחבת/ווק ונוסיף את כל הירקות, את הנודלס/ איטריות האורז ולבסוף את הטופו.
נמזוג מעל את הרוטב, נקפיץ 2-3 דקות תוך כדי ערבוב ונעביר לקערת הגשה.
נפזר מעל בוטנים, בצל ירוק, שומשום, כוסברה קצוצה ונבטים.